Thaçi i dëshpëruar, nuk morëm as minimumin

  • 19 qershor 2019 - 14:21
Thaçi i dëshpëruar, nuk morëm as minimumin

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, ka pranuar me shqetësim konkluzionet zhgënjyese të Këshillit për Çështje të Përgjithshme të Bashkimit Evropian.

Sipas tij shihet qartë që turbulencat e brendshme e kanë turbulluar vizionin e BE-së, e cila nuk po arrin të tejkalojë instinktin proteksionist dhe neglizhencës ndaj tërë rajonit, e posaçërisht Kosovës.

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, ka pranuar me shqetësim konkluzionet zhgënjyese të Këshillit për Çështje të Përgjithshme të Bashkimit Evropian.

Sipas tij shihet qartë që turbulencat e brendshme e kanë turbulluar vizionin e BE-së, e cila nuk po arrin të tejkalojë instinktin proteksionist dhe neglizhencës ndaj tërë rajonit, e posaçërisht Kosovës.HTH

(Kosova Sot Online)