Nxënësin e largojnë nga klasa, vetëm pse tha janë vetëm dy gjini

  • 20 qershor 2019 - 14:51
Nxënësin e largojnë nga klasa, vetëm pse tha janë vetëm dy gjini

Një nxënës 17 vjeç thotë se është larguar nga ora e mësimit, vetëm pse tha se janë “vetëm dy gjini”.

Nxënësi, emri i të cilit nuk u bë i ditur, e incizoi fshehtas mësuesin e tij i cili e përjashtoi atë dhe e publikoi online.

Videoja e tij u bë shpejt virale në internet, duke u shpërndarë në mbarë botën.

Pas publikimit të videos, këshilli i mësuesve kanë mbrojtur mësuesin 56 vjeç, duke thënë se nxënësi “po kërkonte probleme”.

Në videon tre minutëshe, mësuesi mund të dëgjohet duke i thënë nxënësit të largohet nga klasa e shkollës Aberdeenshire të Anglisë, pas deklaratës së tij se janë vetëm dy gjini.

(Kosova Sot Online)