Deputetët nuk e votojnë kërkesën e Devollit

  • 21 qershor 2019 - 11:29
Deputetët nuk e votojnë kërkesën e Devollit

Deputetët nuk e kanë pranuar propozimin e biznesmenit Blerim Devolli që raportimi i tij para komisionit hetimor për gjendjen në PTK dhe Vala të bëhet me dyer të mbyllura për media.

Ishte deputeti Bekim Kamishi ai që propozoi që sipas kërkesës së Devollit të mbahen dy seanca, një e mbyllur e një e hapur.

Seanca rrjedhimisht, pas hedhjes në votim, me 8 vota pro dhe 1 kundër u vendos që të vazhdohet në praninë e mediave.

(Kosova Sot Online)