Arratiset gjarpri piton nga pronari i vet

  • 30 qershor 2019 - 14:44
Arratiset gjarpri piton nga pronari i vet

Ka filluar një kërkim për një piton të gjatë 3 metra, pasi u arratis nga shtëpia e pronarit të vet.

Cambridgeshire Constabulary konfirmoi se ata vizituan shtëpinë e zvarranikëve orët e hershme të këtij mëngjesi dhe pronari ka konfirmuar se gjarpri mungonte.

Ky lloj gjarpri rritet deri në 10 metra gjatësi dhe peshon afër 160 kg. Nuk është helmues por vdekjeprurës për kafshët më të vogla të cilat i gëlltit tërësisht.

Edhe pse e pazakontë ka raste kur ky lloj gjarpri ka sulmuar edhe njerëz. Madje në qeshorin e vitit të kaluar, një gjarpër piton sulmoi Wa Tiba, 54 vjeç.

(Kosova Sot Online)