Ndodhë edhe kjo: Prindërit vendosin djalin në shtije për 30 euro

  • 08 korrik 2019 - 10:43
Ndodhë edhe kjo: Prindërit vendosin djalin në shtije për 30 euro

Disa prindër kanë shpallur në internet shitjen e djalit të tyre, për vetëm 30 dollarë.

Postimi ishte i shoqëruar me një fotografi të fëmijës, në të cilën shkruhet: “Fëmijë për shitje, 50 dollarë (Dollarë australian që vlejnë 33 euro). Mund ta sjellim tek ju. Ose mund të vini ta merrni. Gjinia mashkull”.

Gjithashtu ishte shtuar edhe një koment bizar: “I gjatë sa tre peshq”. 

Shpallja ishte bërë në platformën online të shitjes dhe blerjes, Gumtree.com, raporton Mirror.

Image

(Kosova Sot Online)