Mërgimtarë, kaq do të prisni në kufi nëse jeni nisur për në Kosovë

  • 18 korrik 2019 - 08:40
Mërgimtarë, kaq do të prisni në kufi nëse jeni nisur për në Kosovë

Mërgimtarët anë mbanë botës ku gjenden kanë filluar të vinë në Kosovë për të shijuar pushimet në vendlindje me familje.

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar që vepron në kuadër të Ministrisë së Punëve të Brendshme po përkujdeset që përmes faqes së saj në facebook të njoftoj bashkatdhetarët se në cilat pika kufitare ka pritje dhe në cilat jo.

Në mëngjesin e sotëm, QKMF ka publikuar për secilën pikë kufitare pritjet në hyrje dhe dalje.

Mirëpo, fatmirësisht, nuk ka pritje të shumta për mërgimtarët.

Image
Image
Image
Image
Image

 

(Kosova Sot Online)