Doni të aplikoni për vizë turistike? Ambasada amerikane ka një njoftim të rëndësishëm: Mos rezervoni biletën e avionit nëse…

  • 18 korrik 2019 - 09:57
Doni të aplikoni për vizë turistike? Ambasada amerikane ka një njoftim të rëndësishëm: Mos rezervoni biletën e avionit nëse…

Nëse dëshironi të aplikoni për një vizë turistike, ambasada amerikane ka një njoftim për ju.

Në një postim të bërë në faqen zyrtare të Facebook, “Pyet Anën” ju sugjeron që të planifikoni të aplikoni herët dhe të mos e prisni biletën e avionit nëse ende nuk e keni marrë vizën.

“ Po aplikoni për vizë turistike? Lutemi planifikoni të aplikoni herët dhe mos e rezervoni biletën e avionit derisa të keni marrë vizën tuaj.”, njofton ambasada.

(Kosova Sot Online)