Flet ish agjenti i SHIK-ut: Ja tri çështjet që Hashim Thaçi kurrë nuk do të donte të zbuloheshin për të

  • 18 korrik 2019 - 12:00
Flet ish agjenti i SHIK-ut: Ja tri çështjet që Hashim Thaçi kurrë nuk do të donte të zbuloheshin për të

Tri çështje mjaftë të rëndësishme që patjetër duhet të zbulohen për opinionin publik, janë me të vërtetë enigmë.

Ish-agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari thotë se, çështja e parë është që Thaçi nuk do të pranonte kurrë të hapen dosjet nga shërbimi sekret serb dhe ai francez.

“Tri gjerat që kurrë presidenti Hashim Thaçi nuk do ti pranonte ti bënte nëse do pyetej; e para 1, nuk dot pranonte kurrë që shërbimet sekrete UDB-Serbe dhe DGSE-Franceze ti hapnin dosjet e veta sekrete, e dyta 2, kurrë nuk dot pranonte që ti nënshtrohej një kontrollit para Detektorit të rrenave ku dot pyetej pos për bashkëpunim me shërbime sekrete armiqësore edhe për vrasjen e udhëheqësve të UÇK dhe LDK, dhe e treta 3, kurrë nuk dot pranonte vullnetarisht që ti dorëzohet një kontrollit ligjor-mjekësor mbi prezencën e narkotikëve të Kokainës dhe Marihuanes në trupin e tij dhe kurrë nuk dot pranonte të jepte vullnetarisht ADN dhe kontrollin e saj.!”, shkruan Miftari në Facebook.

(Kosova Sot Online)