I mituri nga Prizreni në gjendje të rëndë, u therë me thikë nga bashkëmoshatari

  • 28 korrik 2019 - 08:41
I mituri nga Prizreni në gjendje të rëndë, u therë me thikë nga bashkëmoshatari

Në lagjen Kurilla të Prizrenit, dje gjatë orës 22:20 është therur më thikë një mashkull i nacionalitetit shqiptar, sipas raportit të Policisë së Kosovës.                

Viktima ka pësuar lëndime të rënda trupore dhe është hospitalizuar.

Policia ka arrestuar të dyshuarin i cili është i mitur dhe i njëjti është dërguar në mbajtje me vendim të prokurorit.

(Kosova Sot Online)