Spitali i Pejës trajtoi 334 pacientë për 24 orë

  • 30 korrik 2019 - 15:03
Spitali i Pejës trajtoi 334 pacientë për 24 orë

Në Emergjencën e Spitalit të Pejës kanë kërkuar ndihmë 334 pacientë gjatë ditës së djeshme.

Nga këta 26 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm. Analiza kanë kryer 262 pacientë që në total kanë kryer 3,434 analiza. 8 operacione janë kryer gjatë ditës së djeshme.

Kanë lindur 5 foshnje, dhe të gjitha janë të gjinisë femërore. 

(Kosova Sot Online)