U përurua rruga Bardh i Madh – Lismir – Fushë Kosovë

  • 02 gusht 2019 - 15:27
U përurua rruga Bardh i Madh – Lismir – Fushë Kosovë

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të premten përuroi rrugën Bardh i Madh – Lismir – Fushë Kosovë, investim i MIT.

Ministri Pal Lekaj tha se ndihet mirë qëu finalizua ky projekt qëi kursen kohë qytetarëve për tu lidhur me Fushë Kosovën dhe kryeqytetin. Ai shtoi se përgjatë dy vitesh qeverisje është vënë standard i ri, i ndërtimit të rrugëve me cilësi e sinjalistikë të duhur në shërbim të qytetarëve.

Rruga Bardh i Madh – Lismir – Fushë Kosovë është e gjatë mbi 3.5 kilometra, investimi i MIT-së për këtë rrugë është afër 477 mijë euro dhe është realizuar në kudër të memorandumit të bashkëpunimit me komunën e Fushë Kosovës.

Image
Image

 

 

 

(Kosova Sot Online)