Fat në fatkeqësi: Vetura përfshihet nga flakët, ndodh mrekullia

  • 17 gusht 2019 - 16:41
Fat në fatkeqësi: Vetura përfshihet nga flakët, ndodh mrekullia

Në Guaíba të Brazilit, një veturë e bardhë po bëhej gati për t’u kthyer, por gjërat shkuan keq!

Mbrapa veturës ishte kamioni i zjarrfikësve, por ata nuk e kishin idenë se pas disa sekondave do të thirreshin në aksion.

Papritmas, veturës iu desh të ndalej, në pamundësi për tu kthyer. Shoferi i veturës ua bën me drita shoferëve mbrapa, si shenjë që duhet të ndalen.

Fatmirësisht, zjarrfikësit ishin në vendin dhe kohën e duhur. Ata dolën sa më shpejt që ishte e mundur, për ta shuar zjarrin. Lirisht mund të themi se ishte fat në fatkeqësi.

 
Car catches fire right next to fire truck

This fire truck was in the right place at the right time! ë via ViralHog

Posted by Daily Mail on Friday, August 16, 2019

 

(Kosova Sot Online)