Vlora “mbushet” me rusë dhe polakë

  • 17 gusht 2019 - 23:41
Vlora “mbushet” me rusë dhe polakë

Ketë fundjavë në bregdetin e Vlorës po pushojnë shumë turistë rusë dhe polakë. Ata thonë për abc news se do te rikthehen sërish në Shqipëri për të shijuar plazhet.

Italianët, rusët dhe polakët kanë zgjedhur të pushojnë gjysmën e dytë të Gushtit në Vlorë.

Ata vijnë për herë të parë në Shqipëri dhe dëshirojnë të kthehen sërish.

Deti u duket i mrekullueshëm dhe çmimet të arsyeshme.

Përveç të huajve ky bregdet po frekuentohet edhe nga vendasit.

Pushuesit po shfrytëzojnë temperaturat e larta për të shijuar ditët e fundit me diell të këtij sezoni turistik.


(Kosova Sot Online)