I tha diktatorit se modeli i flokëve nuk të shkon: Nuk do të besoni se çfarë i ndodhi asaj

  • 19 gusht 2019 - 08:37
I tha diktatorit se modeli i flokëve nuk të shkon: Nuk do të besoni se çfarë i ndodhi asaj

Ai njihet se nuk pranon kritika dhe krimet më mizore që i kryen ndaj popullit të tij.

Një femër morri guximin për t’i thënë diktatorit të Koresë së Veriut, Kim Jong-un, se modeli i flokëve nuk të shkon.

Diktatori pasi e dëgjoi vajzës guximtare i tha:

“Ti je femra e vetme që më bën një kritikë, do të marr në qeveri!”.

Menjëherë pas inspektimit të disa punimeve në ushtri, Kim Jong-un e emëroi sekretare të lartë e ushtrisë.

(Kosova Sot Online)