Erdogan nuk do të vizitojë Serbinë këtë muaj

  • 20 gusht 2019 - 11:26
Erdogan nuk do të vizitojë Serbinë këtë muaj

Vizita e presidentit të Turqisë, Rexhep Tayyip Erdogan e paralajmëruar për në Serbi me datë 29 gusht, është shtyrë.

Kështu raporton Tanjug në Ambasadën Turke në Beograd.

Presidenti turk nuk do të vijë në Serbi gjatë gushtit dhe shtatorit deri në caktimin e një date tjetër, tha ambasada turke.

U njoftua se gjatë vizitës së Erdoganit, pritej që presidenti  turk Aleksandar Vuçiq dhe kreu i shtetit turk të fillimin e punës për ndërtimin e autostradës Beograd-Sarajevë, e cila duhet të ndërtohet nga kompania turke Tashyapi.

(Kosova Sot Online)