President i Komisionit për Punë të Jashtme i PE-së e takon Vuçiqin, temë kryesore Kosova

  • 26 gusht 2019 - 08:51
President i Komisionit për Punë të Jashtme i PE-së e takon Vuçiqin, temë kryesore Kosova

David McAllister, president i Komisionit për Punë të Jashtme të Parlamentit Evropiando të qëndrojë për vizitë në Serbi.

McAllister do të takohet me presidentin serb, Aleksandar Vuçiq në ditën e parë të vizitës së tij në Beograd.

Ky takim pritet të ndodhë në orën 11:00.

Sipas mediave serbe, Kosova dhe integrimi evropian pritet të jenë temat kryesore të diskutimit.

(Kosova Sot Online)