I vidhen 7 dhi serbit në Klinë

  • 12 shtator 2019 - 14:09
I vidhen 7 dhi serbit në Klinë

Një serbit në Klinë i janë vjedhur shtatë dhi rreth orë 19.00, e i cili rastin e ka paraqit në polici, por që hetimet ende vazhdojnë dhe ende nuk janë gjetur dhitë dhe as personat që kanë vjedhur ato.Policia, njofton se në Klinë me 9 shtator 2019 rreth orës 19:00, viktima serb, ka raportuar se nga persona të panjohur ju kanë vjedhur 7 (shtatë) krerë dhi. Me urdhër të prokurorit kujdestar është iniciuar lënda e rastit për vjedhje.

(Kosova Sot Online)