Njihuni me iriqin më të lumtur në botë

  • 16 shtator 2019 - 16:56
Njihuni me iriqin më të lumtur në botë

Iriqi më i lumtur në botë është duke bërë një emër për veten e tij në mediat sociale duke ndarë me fansat një paraqitje të shkurtër të udhëtimeve të tij të jashtëzakonshme nëpër botë. 

Herbee, i cili ndodhet në Gjermani, është duke u bërë mjaft i njohur me fotot e tij në Instagram duke shpërndarë nga vende të ndryshme ku udhëton së bashku me pronarin e tij që shkrep edhe fotot.Ky iriq në internet aktualisht ka më shumë se 1.5 milionë milionë ndjekës dhe u shfaq për herë të parë në botë nga pronari i tij, Talitha Girnus, nga Wiesbaden, së bashku me iriqin e saj të vjetër Pokee.

Sidoqoftë, pas vdekjes së Pokee në fillim të këtij viti, Herbee ka vazhduar të frymëzojë të gjithë të ndjekin aventurat e tyre duke vazhduar të tijën përmes majave italiane të Tre Cime di Lavaredo, Altaussee të Austrisë dhe Geierlay në Gjermani.

Me një mesazh në faqen e internetit të Talitha, mrpokee.com, thotë: 'Njerëz të mahnitshëm nga e gjithë bota janë të frymëzuar të ndjekin aventurat tona”.(Kosova Sot Online)