Dëmet nga tërmeti, tek Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave duket si situatë lufte

  • 21 shtator 2019 - 17:43
Dëmet nga tërmeti, tek Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave duket si situatë lufte

Tërmeti i rënë pasditen e sotme në Shqipëri ka shkaktuar dëme serioze në Fakultetin e Gjeologji minierave në Tiranë.

Në pamje dallohen pjesë të godinës të rëna në oborr dhe mbi makina.

Fatmirësisht nuk ka dëme në njerëz.

Sipas IGJUEM ky është tërmeti më i fortë i regjistruar në 20-30 vitet e fundit.

Lëkundjet janë ndjerë në Tiranë, Gjirokastër, Pogradec, Fier, Dibër e Shkodër.

(Kosova Sot Online)