Vjedhje e rëndë në Gjilan: Hajnat thyejnë derën dhe plaçkitin çfarë gjejnë përpara

  • 27 shtator 2019 - 07:53
Vjedhje e rëndë në Gjilan: Hajnat thyejnë derën dhe plaçkitin çfarë gjejnë përpara

Një vjedhje e rëndë ka ndodhur në qytetin e Gjilanit në një lokal i cili gjendet në qendër të qytetit

3 hajna kanë thyer lokalin në Gjilan dhe kanë vjedhur shumicën e pajisjeve kompjuterike pa asnjë problem.

(Kosova Sot Online)