Sot mbahet panairi i karrierës për punësimin e personave me aftësi të kufizuara

  • 15 tetor 2019 - 07:59
Sot mbahet panairi i karrierës për punësimin e personave me aftësi të kufizuara

Në kuadër të fushatës ndërgjegjësuese për punësimin e personave me aftësi të kufizuar sot në Prishtinë mbahet Panairi i karrierës: takimi i punëdhënësve me punëkërkuesit”.

Ngjarja ka në fokus takimin e punëdhënësve me punëkërkuesit ku prezent do të jenë autoritetet përkrahëse, grupet e interesit, personeli i organizatorëve, dhe anëtarët.

Gjatë këtij organizimi do të bëhen prezantime lidhur me fushatën si dhe aktivitete të tjera joformale.

(Kosova sot Online)