Prokuroria në konferencë për media, tregon se ka marrë rezultatet e ekspertizës së Deharit nga Zvicra

  • 17 tetor 2019 - 11:52
Prokuroria në konferencë për media, tregon se ka marrë rezultatet e ekspertizës së Deharit nga Zvicra

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Prizren, Admir Shala ka njoftuar se ka arritur në Kosovë raporti përfundimtar i ekspertizës së rastit të Astrit Deharit.

“Sot kemi pranuar raportin përfundimtar të ekspertizës së rastit të Astrit Deharit nga Instituti në Lozanë të Zvicrës. Nuk e dijmë cka ka përmenda, sot është doërzuar në prokrurorinë e shtetit. Ne këtë do t’ia dorëzojmë prokurorit të rastit që do ta hap dhe do të dorëzohet për përkthim”, ka thënë Shala.

(Kosova Sot Online)