Shënohet Dita e BE-së Kundër Trafikimit me Njerëz

  • 18 tetor 2019 - 08:36
Shënohet Dita e BE-së Kundër Trafikimit me Njerëz

Me rastin e shënimit të Ditës së Bashkimit Evropian Kundër Trafikimit me Njerëz dhe njëkohësisht hapjes së fushatës Kundër Trafikimit me Njerëz, Ministria e Punëve të Brendshme sot mban konferencë për media.

Fushata Kundër Trafikimit me Njerëz do të zgjasë një muaj dhe synon ngritjen e vetëdijes së qytetarëve dhe fuqizimin e ndërgjegjësimit mbi këtë fenomen.

Konferencën do ta hapë ministri i Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa.

(Kosova Sot Online)