Flet dëshmitari që e shpëtoi viktimën brenda banesës që po digjej në Ulpianë

  • 18 tetor 2019 - 11:24
Flet dëshmitari që e shpëtoi viktimën brenda banesës që po digjej në Ulpianë

Një person ka marrë djegie të rënda në zjarrin që shpërtheu sot në një banesë në lagjen “Ulpiana” të Prishtinës.

Dëshmitari Diamant Jusaj i cili e shpëtoi personin që kishte marrë djegie të rënda tregon për ngjarjen.

Ai thotë se e ka thyer derën e banesës dhe ka hyrë brenda për t’i dhënë ndihmën.

“Na lajmëroi një grua prej katit të katërt, kam tentuar të shkoj dhe t’i ndihmojë, e kam thyer derën e banesës. Personi vetëdije ka pasë, e kem qetësuar, frymëmarrjen e ka pasë në rregull. Dera e banesës ka qenë e plastikës dhe tymi ka dalë lartë. Personi ka qenë i lënduar, ka qenë i djegur”, tha Jusaj.

(Kosova Sot Online)