“E bëjnë vetëm prostitutat”, shqiptari ndalon gruan të bëjë make-up, i mbyll edhe rrjetet sociale

  • 20 tetor 2019 - 08:28
“E bëjnë vetëm prostitutat”, shqiptari ndalon gruan të bëjë make-up, i mbyll edhe rrjetet sociale

Një 40-vjeçar shqiptar është arrestuar nga policia italiane me akuzën e abuzimit dhe dhunës në familje.

Mediat italiane raportojnë se burri shqiptar detyroi bashkëshorten e tij italiane që të mbyllte të gjitha profilet e saj në mediat sociale, Facebook dhe Instagram.

Ai më pas i ndaloi bashkëshortes së tij të bënte edhe make-up, duke i thënë se "këtë e bëjnë vetëm prostitutat".

Në shtëpi ai kishte hequr të gjitha pasqyrat. Ndërsa gruaja mund të dilte nga shtëpia vetëm me lejen e tij dhe të bënte vetëm blerje.

Për të mos mjaftuar të gjitha këto, shqiptari ushtronte edhe dhunë fizike ndaj gruas në kohën kur ajo ishte shtatzënë.

Madje kur ajo zbuloi tradhtitë e tij të përsëritura, ai bëri vetëm këtë reagim: "Njeriu mund ta bëjë këtë. Gruaja, jo, lindi nga brinjët e një burri dhe duhet të nënshtrohet. ”

Tortura e gruas nga Piacenza që zgjati pothuajse 6 vjet, përfundoi disa ditë më parë, kur u largua bashkë me tre fëmijët.

Gruaja shkoi në polici për të kërkuar ndihmë.

Burri i saj i besimit mysliman u arrestua me akuzën e dhunës në familje.

(Kosova Sot Online)