Prishtina në vitin 1980: Vështirë të besoni se bëhet fjalë për të njëjtin qytet

  • 23 tetor 2019 - 08:16
Prishtina në vitin 1980: Vështirë të besoni se bëhet fjalë për të njëjtin qytet

Kryeqyteti i Kosovës, Prishtina ka pësuar një ndryshim të madh krahasuar me vitin 1980.

Rrugët në vitin 1980 në Prishtinë ishin shumë më të ngushta mirëpo kishte më shumë gjelbërim dhe jetë.

Në se shikoni pamjet e mëposhtme është e vështirë të besohet se bëhet fjalë për të njëjtin qytet. Ajo çka bie në sy është pastërtia e madhe që mbretëron në rrugët e kryeqytetit, gjë që nuk mund ta shohim në ditët e sotme.

 

(Kosova Sot Online)