Podujevë, jordanezi merr makinë me qira dhe zhduket

  • 30 tetor 2019 - 12:35
Podujevë, jordanezi merr makinë me qira dhe zhduket

Në shtetas jordanez ka përdorur një automjet të marrë me qira në Podujevë për të vijuar rrugën e tij si refugjat drejt Bashkimit Europian

Ai është zbuluar kur kompania e makinave me qira lajmëroi zhdukjen e mjetit të saj. Policia e gjeti mjetin afër kurit me Serbinë. Jordanezi kishte udhëtuar deri afër kurit të cilin më pas e kishtekaluar në këmbë.

Kosova është në rrugën e kalimit të emigrantëve nga Lindja e Mesme të cilët nga Turqia, kalojnë në Greqi, e më pas në Maqedoni e Shqipëri duke zgjedhur Kosovën si rrugë kalimi drejt Serbisë e më pas në Hungari.

(Kosova Sot Online)