Grabitet një kishë në Drajkovc të Shtërpcës

  • 02 nëntor 2019 - 12:22
Grabitet një kishë në Drajkovc të Shtërpcës

Dje në Drajkovc të Shtërpcës është grabitur me dhunë një kishë.

Në raportin e policisë bëhet e ditur se është vjedhur një sasi parash, por që s’dihet shuma.

“Ankuesja femër K/Serbe ka raportuar se person-a të panjohur me forcë kanë depërtuar në objektin fetare-kishë dhe nga aty kanë vjedhur një shumë parash vlera e të cilave nuk dihet”, thuhet në raportin e PK-.

(Kosova Sot Online)