E tmerrshme, kështu manipulohet me votat e diasporës: Ata plotësohen nëpër…

  • 09 nëntor 2019 - 08:23
E tmerrshme, kështu manipulohet me votat e diasporës: Ata plotësohen nëpër…

Njohësi i cështjeve politike Ajet Avdyli në një postim të tij në Facebook ka shkruar se rreth 90% e votatave të mërgatës janë në manipuluara.

Ai propozon një mënyrë tjetër më të besueshme për këto votime.

Postimi i plotë:

Votat nga Mergata nuk janë vullnet politik i mergimtarëve, por me keqardhje e themi se janë 90% të manipuluara. Nuk mund të jenë vollnet politik e demokratik, nese formularet e gatshem plotesohen neper banesa, klube e resorante dhe pastaj njerzit e caktuar i percjellin, me post elektronike për aplikum dhe me post normale për votim. Nese në të ardhmen nuk nxirret vendimi për të votuar në ambasada apo konsulata, kjo do të jetë e mbetet mashtrimi dhe loja më e madhe me vullnetin politik të qytetarëve që jetojn në Mergatë!!!!!!

(Kosova Sot Online)