Nëna Terezë me maskë, fotoja e përzgjedhur nga CNN

  • 20 dhjetor 2019 - 18:22
Nëna Terezë me maskë, fotoja e përzgjedhur nga CNN

Në mesin e 26 fotografive të javës, të përzgjedhur dhe publikuar nga mediumi i famshëm CNN, është edhe fotografia nga Kosova e bërë nga Armend Nimani.

Imazhi i përzgjedhur është ai ku duket statuja e Nënës Terezë në Prishtinë me maskë të vendosur në fytyrë, si shenjë vetëdijesimi dhe proteste për shkak të ajrit të ndotur.

Vendosjen e maskave në statujat e shesheve të Prishtinës e kishin bërë mbrëmë një grup aktivistësh të shoqërisë civile, të cilët nuk deshën të identifikohen.

Image

(Kosova Sot Online)