E pabesueshme, por ky ishte paralajmërimi i Baba Vangës

  • 28 shkurt 2020 - 18:30
E pabesueshme, por ky ishte paralajmërimi i Baba Vangës

“Baba Vanga”, e lindur në Bullgari është quajtur “Nostradamus i Ballkanit” për parashikimet e saj.Deri më tani ka parashikuar saktë ngjarjet si ISIS e Brexit, tani do të njoftoheni me parashikimet e saj që i kishte bërë 23 vjet më parë për vitin 2020.Ajo tha se viti 2020 do të jetë i zymtë, me shumë tsunamë dhe tërmete që do të godasin kontinentin. “Baba Vanga” parashikoi që bota do të vuajë nga fatkeqësi të shumta këtë vit, me Pakistanin, Kinën, Japoninë dhe Alaskën.


Ajo tha se 400 njerëz do të vdesin pasi një tërmet do ta godet kontinentin aziatik. Në parashikimet e saj ajo flet edhe për një virus që do të godasë shumë shtete. Kujtojmë se tashmë bota kërcënohet nga Coronavirusi. Profesori Georgi Lozanov analizoi veprën e saj në detaje të hollësishme dhe zbuloi se afër 80% e parashikimeve të saj u realizuan.


(Kosova Sot Online)