Shënohet Dita e Diskriminimit Zero

  • 01 mars 2020 - 08:11
Shënohet Dita e Diskriminimit Zero

Qendra për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtime sot në Prishtinë shënon Ditën e Diskriminimit Zero.

Kjo ditë shërben si një fushatë vjetore globae që promovon diversitetin, rikujton dinjitetin dhe vlerën e barabartë të çdo qenie njerëzore dhe u kërkon shteteve të mbarojnë ligjet dhe praktikat e bazuara në orientimin seksual të çdonjërit, gjininë, përkatësinë etnike, aftësinë e kufizuar, ngjyrën e lëkurës, moshën, etj.

(Kosova Sot Online)