Masat për parandalimin e virusit, kështu duken rrugët kryesore në Prishtinë

  • 22 mars 2020 - 22:36
Masat për parandalimin e virusit, kështu duken rrugët kryesore në Prishtinë

Rrugët e kryeqytetit të Kosovës kanë qenë tërësisht të braktisura në orët e hershme të mbrëmjes së të dielës.

Masat e marra nga qeveria, si dhe paralajmërimet e IKSHPK’së duket se kanë pasur efekt tek qytetarët të cilët kanë zgjedhur të vetizolohen në mënyrë që të ulin rrezikun e prekjes nga virusi Covid-19.

Fotot janë të bëra nga Fitim Sopjani.

(Kosova Sot Online)