Tymosi duhan në Kuvend, arsyetohet Daut Haradinaj

  • 25 mars 2020 - 22:20
Tymosi duhan në Kuvend, arsyetohet Daut Haradinaj

Deputeti i Kuvendit tw Kosovws, Daut Haradinaj, ka reaguar pasi u kap nga kamerat duke tymosur duhan brenda ambienteve tw Kuvendit.

Haradinaj e pranon se pirja e duhanit wshtw njw shprehi e keqe por thotw se nw atw vend tymoset duhani nga tw gjithw deputetwt.

‘’E di që është shprehi e keqe pirja e duhanit, por aty është ambienti ku e ndezin të gjithë duhanpirësit në Kuvend.’’, shkruan ai.

Gjithsesi ai kwrkon falje pwr pakujdesinw.

‘’Megjithatë, është pakujdesi e imja dhe kërkoj falje.’’, shton ai. 


(Kosova Sot Online)