Vogëlushi nga Ferizaji, vuan nga kjo sëmundje dhe kërkon ndihmën e bamirësve!

  • 02 prill 2020 - 23:40
Vogëlushi nga Ferizaji, vuan nga kjo sëmundje dhe kërkon ndihmën e bamirësve!

Noar Mehmeti i lindur më 10 shkurt 2020, në Ferizaj, vuan nga një sëmundje e rëndë për të cilën, shërim mund të gjej vetëm jashtë shtetit.

Noari 1 muaj e gjysmë, është në mëshirën e nevojtarëve, ndërsa shuma për shërimin e tij kushton 39 mijë e 405 euro.

Njoftimin e ka bërë babai i Noarit, Kemajl Mehmeti.

Numri i xhirollogarisë: XK051940510067321128

Numri i telefonit i babait të Noar (Kemajl) Mehmeti: 044 279 672.

(Kosova Sot Online)