Tahiri: Kemi filluar hartimin e Strategjisë kundër korrupsionit 2021-2025

  • E.K /
  • 30 qershor 2020 - 15:52
 Tahiri: Kemi filluar hartimin e Strategjisë kundër korrupsionit 2021-2025

Zëvendëskryeministri i Republikës së Kosovës, Besnik Tahiri, ka njoftuar se tashmë ka filluar hartimin e Strategjisë kundër korrupsionit 2021-2025.

Tahiri ka thënë se një strategji e tillë do të përfshijë për sektorin politik publik, administratën shtetërore, zbatimin e ligjit dhe gjyqësorit dhe menaxhimin e financave publike.

 Ai ka thënë se një proces i tillë do të jetë gjithëpërfshirës.

(Kosova Sot Online)