Tani po veshin kostume plastike, punonjëset e kënaqësisë tregojnë vështirësitë prej Covid-19: Ja si…

  • G.G /
  • 16 korrik 2020 - 14:32
Tani po veshin kostume plastike, punonjëset e kënaqësisë tregojnë vështirësitë prej Covid-19: Ja si…

Punonjëset e kënaqësisë në Bolivi, kanë rifilluar aktivitetin e tyre pas izolimit të COVID-19.

Punonjëset, kanë përdorur doreza, dezinfektues dhe kostume transparente. Organizata e Punëtorëve të Natës në Bolivi, është duke i ushtruar presion autoriteteve që të heqin kufi zimet ndaj biznesit, të paktën gjatë orëve të ditës.

Lily Cortes, një përfaqësuese e sindikatës së punonjësve në Bolivi, thotë se disa gra mund të mos kenë mundësi tjetër përveç se të punojnë në rrugë.

Sakaq, Organizata Botërore e Shëndetit ka thënë se, bazuar në provat aktuale, koronavirusi nuk mund të transmetohet nga marrëdhëniet, por sidoqoftë një shkallë e kontaktit të ngushtë është e pashmangshme.

(Kosova Sot Online)