Qentë endacakë uzurpojnë Prishtinën

  • E.K /
  • 09 gusht 2020 - 09:46
Qentë endacakë uzurpojnë Prishtinën

Numri i madh i qenve endacakë në rrugët e qyteteve të Kosovës shumëherë ka paraqitur problem për qytetarët dhe në raste të caktuara, në disa pjesë të vendit, ka patur edhe viktima e fëmijë të kafshuar nga qentë.

Por, megjithatë, në qytetin e Prishtinës, qentë endacakë po shfaqen më së shumti.

Në një video më poshtë mund të shihni grumbullin e qenëve duke kaluar rrugën në kryeqytet.

(Kosova Sot Online)