Dhjetëra pacientë me oksigjenoterapi – kjo ështk gjendja në spitalin e Gjakovës

  • E.K /
  • 09 gusht 2020 - 10:52
Dhjetëra pacientë me oksigjenoterapi – kjo ështk gjendja në spitalin e Gjakovës

Në Spitalin e Gjakovës 55 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për COVID-19, prej 36 janë konfirmuar pozitivë.

Sipas njoftimit të këtij spitali 32 pacientë janë me oksigjenoterapi.

Raporti 24 orësh për Spitalin e Gjakovës është:

• 55 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për Covid

• 36 pacientë janë të konfirmuar COVID-19 pozitivë,

• 7 pacientë janë konfirmuar negativë,

• 8 pritet të testohen,

• 4 pacientë presin rezultatet,

• 32 pacientë janë me oksigjenoterapi,

• 3 pacientë janë në CPAP mask.

• Covid pozitivë aktiv janë: 5 mjekë, 14 infermier dhe 3 staf mbështetës.

(Kosova Sot Online)