Tmerri tek Komuna për Taksë Komunale (FOTO)

  • 14 gusht 2020 - 09:41
Tmerri tek Komuna për Taksë Komunale (FOTO)

Çmenduria nuk njeh kufi tek zyrtaret tanë.

Për të gjithë ata që për shkak të pandemisë kanë paguar vetëm Sigurimin e Automjetit, porse nuk i kanë rregjistruar ato, sot është dita e fundit e tyre për të bërë këtë veprim, por rregjstrimi nuk mund te bëhet pa e nxjerrur taksën komunale.

Kjo po krijon tollovi masive, janë me qindra palë qe po presin në rradhë tek Komuna e Prishtinës për tu paisur me Dokumentin qe nuk kanë obligime ndaj Komunes, shantazh i pastër edhe në këtë kohë pandemie!

Sot, si kurrë më parë, nevoitet qe të thjeshtëzohen procedurat burokratike, e jo një Taksë Komunale të na kushtoj me jetë shkaku i tollovisë së pakontrolluar dhe jashtë rregullave të IKSHP-së.

Keq menaxhimi nuk njeh kufi tek ne!

(Kosova Sot Online)