Rekord i rasteve me të infektuar në kryeqytet

  • G.G /
  • 06 nëntor 2020 - 15:19
Rekord i rasteve me të infektuar në kryeqytet

Kryeqyteti sërish ka thyer rekord me numër të rasteve të reja me Covid-19. Sipas raportit 24-orësh të Insitutit Kombëtar të Shëndetit Publik, në Prishtinë janë raportuar edhe 316 raste të reja.

Në vazhdim gjeni raportet për të gjitha komunat:

Komuna Prishtinë 316 raste, komuna Gjilan 52 raste, komuna Prizren 47 raste, komuna Gjakovë 45 raste, komuna Pejë 41 raste, komuna Ferizaj 25 raste, komuna Fushë Kosovë 25 raste, komuna Mitrovicë 21 raste, komuna Suharekë 18 raste, komuna Vushtrri 18 raste, komuna Shtime 16 raste, komuna Lipjan 15 raste, komuna Podujevë 14 raste, komuna Drenas 11 raste, komuna Kaçanik 11 raste, komuna Deçan 9 raste, komuna Obiliq 9 raste, komuna Klinë 6 raste, komuna Viti 6 raste, komuna Kamenicë 4 raste, komuna Malishevë 4 raste, komuna Hani i Elezit 3 raste, komuna Novobërdë 3 raste, komuna Rahovec 3 raste, komuna Skenderaj 3 raste, komuna Dragash 2 raste dhe komuna Istog 1 rast.

(Kosova Sot Online)