Gruaja me thonjtë më të gjatë në botë i ka prerë ata pas gati 30 vjetësh

  • A.P /
  • 13 prill 2021 - 19:27
Gruaja me thonjtë më të gjatë në botë i ka prerë ata pas gati 30 vjetësh

Gruaja me thonjtë më të gjatë në botë i ka prerë ata pas gati 30 vjetësh

Aynna Williams e cila ka mbajtur rekordin Guinness për thonjtë më të gjatë në botë, i ka prerë ata.

Ish-mbajtësja e këtij rekordi ka fituar titullin në vitin 2017 kur kishte thonjtë 10.9 inç, dhe për ta kërkoheshin dy shishe manikyr për të përfunduar rregullimin.

Para se ajo t’i prente thonjtë këtë muaj, ajo ka thyer përsëri rekordin të cilin e kishte vendosur në vitin 2017 duke iu dashur tri ose katër shishe manikyr.

William ka shkuar te mjeku për të prerë thonjtë.

“Kam emocione të përziera pasi po i prej”, ka thënë ajo duke shtuar se ka qenë duke i rritur për 28 apo 29 vjet.

William ka shtuar “Jam shumë e gatshme për jetën e re. Do të më mungojnë shumë, por është koha të shkojnë, unë jam e lodhur nga ta. Me apo pa thonjtë e mijë unë përsëri do të jem mbretëresha. Thonjtë nuk më bëjnë mua, unë i bëj ata”, ka thënë tutje ajo.

(Kosova Sot Online)