Policia dhe Inspektorati po inspektojnë lokalet dhe qendrat tregtare për respektim të masave

  • A.P /
  • 19 prill 2021 - 23:32
Policia dhe Inspektorati po inspektojnë lokalet dhe qendrat tregtare për respektim të masave

Policia e Kosovës dhe Inspektoriati AUV, kanë inspektuar lokale afariste dhe qendra tregtare, për të shikuar nga afër se sa po zbatohen masat AntiCovid.

Kështu është bërë e ditur përmes një njoftimi nga Policia e Kosovës.

Në njoftim thuhet se patrullat policore përveç angazhimeve rutinë në detyra policore, janë angazhuar në kontrolla dhe inspektime të përbashkëta me inspektorë, në zbatim të vendimit të Qeverisë.

“Qëllimi primar vazhdon të mbetet siguria e përgjithshme dhe shëndeti publik, andaj apelojmë që të respektohen masat AntiCovid”, thuhet në njoftim.

(Kosova Sot Online)