“Pepa Pig” u bën keq fëmijëve, ekspertja u bën thirrje prindërve të mos i lejojnë ta shohin

  • G.G /
  • 20 October 2021 - 10:28
“Pepa Pig” u bën keq fëmijëve, ekspertja u bën thirrje prindërve të mos i lejojnë ta shohin

Ndërsa duket një karikaturë e padëmshme për një familje derrash, shikimi i Peppa Pig mund t’i bëjë fëmijët të sillen keq.

Në një intervistë për Fabulous, konsulentja Sophie Giles paralajmëroi prindërit për shfaqjet televizive që mund të kenë një ndikim të keq te fëmijët, dhe tha se Peppa Pig ishte njëra nga to.

Sophie, e cila ka punuar me fëmijë për më shumë se 20 vjet, e konsideron Peppa Pig kontroverse për shkak të karakterit të babait të saj.

“Peppa është tepër mbrojtëse duke folur me babanë. Kjo mund të shtrembërojë vërtet shikimin e prindërve në sytë e fëmijëve dhe t’i inkurajojë ata të flasin me atë ton,” beson ai.

Të njëjtë, ajo e konsideron edhe filmin e vizatuar Doggy on Patrol.

Giles tha se prindërit duhet të shikojnë shfaqjet fiillimisht, para se t’i lejojnë fëmijët e tyre.

(Kosova Sot Online)