Hoveiner: Dua ta pranoj se Qeveria e Kosovë dje ishte konstruktive

  • A.P /
  • 24 November 2022 - 20:52
Hoveiner: Dua ta pranoj se Qeveria e Kosovë dje ishte konstruktive

Punën e Qeverisë së Kosovës për arritjen e marrëveshjes për targat, e ka vlerësuar ambasadori i ShBA-së në Kosovë, Jeffrey Hoveiner, transmeton gazeta "Kosova Sot Online".


“Ne e shohim si një sukses shumë të madh dhe një hap shumë të madh përpara. Dua ta pranoj se Qeveria e Kosovë dje u angazhua në një mënyrë që ishte konstruktive dhe të dobishme dhe na ndihmoi të arrijmë aty ku tërë komuniteti ndërkombëtar donte ta shihte fundin e kësaj”, është deklaruar Hovenier.

“Kjo është pikëpamja ime fillestare për atë që ka ndodhur dje – një hap shumë i rëndësishëm përpara për të dyja shtetet”, tha ai.

(Kosova Sot Online)