Zgjatet orari në qendrat për pajisje me dokumente, punohet edhe të shtunave

  • E.K /
  • 25 April 2024 - 11:59
Zgjatet orari në qendrat për pajisje me dokumente, punohet edhe të shtunave

Agjencia e Regjistrimit Civil ka marrë vendim që ne të gjitha Qendrat për pajisje me dokumente, gjatë ditëve të punës të punohet me orar të zgjatur deri në orën 18:00, si dhe të shtunave deri në orën 16:00, përcjell “Kosova Sot Online”.

Lajmin e ka konfirmuar Ministria e Punëve të Brendshme.

Në njoftim thuhet se edhe Drejtorati për Prodhim të dokumenteve, gjatë ditëve të punës do të punojë me dy ndërrime, si dhe të shtunave deri në orën 16:00.

“Ky vendim është marr në mënyrë që të ju lehtësojnë qytetarëve planifikimin e kohës, dhe të zvogëlojë pritjet për pajisje me dokumente personale. Ky vendim për rritjen e orarit, do të zgjasë deri tek një vendim tjetër, për të cilin do të ju njoftojmë me kohë”, thuhet në njoftim.

(Kosova Sot Online)