OK KIDS - Kosova Sot

Jeta e rosës: në ujë, por nuk laget

OK KIDS >

Kur të dilni nga pishina, deti, apo vaska e banjës, sikur që e dini, do të jeni të lagur. Por, sikur të ishit rosa, ju do të mund të notonit sa t’ua kishte dashur qejfi dhe do të dilnit nga uji pa u...

19 orë e 58 minuta më parë

Për çka përdoret argjendi në fotografi ?

Filmi i kamerës së fotografive ka lidhje të kokërrzezave...

1 orë e 52 minuta më parë

Emrat më qesharakë të kafshëve shtëpiake

Çdo vit , Kompania Veterinare e Sigurimit të Kafshëve bën...

1 orë e 29 minuta më parë
Më shumë