Kujdes ky zog është i rrezikshëm - OK KIDS - Kosova Sot
Kujdes ky zog është i rrezikshëm

Kujdes ky zog është i rrezikshëm

Makushi australian ky zog i madh është i mbuluar me qime të zeza, që e mbrojnë nga thumbat dhe e mbajnë të tharë në ambientin e tij jetësor në xhunglat e Australisë Veriore dhe Guinesë së Re.

Thjesht, mos iu afroni shumë. Makushi konsiderohet të jetë një nga shumë zogjtë e tjerë të rrezikshëm në botë. Kthetrat e tij si thika mund të presin çdo grabitqar me një shkelm të vetëm. Zog i frikshëm.

(Kosova Sot)

5 orë e 34 minuta më parë
20/01/19