Pse janë breshkat dhe kërminjtë e ngadalshëm? - OK KIDS - Kosova Sot
Pse janë breshkat dhe kërminjtë e ngadalshëm?

Pse janë breshkat dhe kërminjtë e ngadalshëm?

Çdo kafshë ka nevojë për një mënyrë për të mbijetuar në një botë të plotë të rreziqeve, të tilla si duke ngrënë. Insektet me krahë, shumica e zogjëve, dhe shumë lloje të tjera të kafshëve të shmangin rrezikun duke lëvizur shpejt. Disa kafshë të tjera mbyllen në guacë.

Kafshët në përgjithësi kanë ose një guacë të rëndë apo një guacë të shpejtë, por kurrë të dyja. Nëse një kafshë ha nutrientët e duhur për njërin lloj të guacës, nuk do ketë nutriente për tjetrën.

 (Kosova Sot)

20 orë e 3 minuta më parë
10/12/18