Cilët organizma jetojnë më së gjati? - OK KIDS - Kosova Sot
Cilët organizma jetojnë më së gjati?

Cilët organizma jetojnë më së gjati?

Elefantët mund të jetojnë deri në moshën 70-vjeçare, e njerëzit mund të jetojnë edhe më shumë se 100 vjet. Disa nga breshkat gjigante mund të jetojnë më shumë se 150 vjet, por disa bimë jetojnë shumë më gjatë. Pishat e Kalifornisë mendohet të jetojnë deri në 4900 vjet dhe shkurret e Kalifornisë mund të jenë të vjetra 12.000 vjet.  

(Kosova Sot) 

19 orë e 49 minuta më parë
10/12/18